Elektronisk sikring

Hvad er dit behov?

Den mekaniske sikring (låse m.v.) af huset bør først være i orden, hvorefter sikringen kan suppleres med et alarmanlæg, der alamerer, når der er personer i det alamsikrede område, eller når nogen er på vej ind i et sikret område. Inden du beslutter, om du vil anskaffe diget alarmanlæg, må du overveje, hvad der skal sikres. Er det overvågning af rum, hvor der opbevares værdier? Er det enkelte kostbare effekter, der skal sikres? Er det sikring mod uønsket opbrydning af døre eller vinduer? Meget ofte er det dog en kombination af de ønskede mål.

Der findes såvel enkle som mere avancerede tyverialarmanlæg. De enkle alarmanlæg kan normalt monteres af ”gør-det-selv”-folk. Disse anlæg kan normalt alene aktivere klokker, lystænding m.v. Disse alarmanlæg godkendes ikke altid af forsikringsselskaberne.

De lidt mere avancerede tyverialarmanlæg består af en række detektorer, der registrerer indbrud. Detektorerne sender besked til et centralskab, som behandler signalerne og overfører dem f.eks. til et alarmselskab eller til nogle udvalgte telefonnumre via en telefonsender.

Der findes 3 hovedtyper af overvågningssystemer

Skal-overvågning

En skal-overvågning er overvågning af vinduer og døre, f.eks. i form af åbningskontakter, der aktiveres ved uberettiget åbning af vinduer eller døre. Det kan også være bespinding med staniol eller tråd, der aktiveres ved gennembrydning.

Rum-overvågning

Rum-overvågning består af et antal detektorer, der registrerer bevægelser i et eller flere rum.

Objekt-overvågning

Objekt-overvågning består af direkte montering af detektorer ved de objekter, der skal overvåges.

Kontakt 24/7 Låseservice

Personlig info