Hængelåse

Et stort udvalg af hængelåse

Hos Kvikkerten har vi et stort udvalg af hængelåse, uanset om du handler som privat eller erhverv. Kom ind til os i Kvikkerten. Vi står klar til at rådgive dig, så du får en hængelås, der harmonerer med dine behov og ønsker, og som lever op til dine krav til kvalitet og sikkerhed.

Vi kan fx rådgive omkring forsikrings godkendte hængelåse (også omtalt som ”F & P” eller ”Skafo”) eller korrosion bestandige hængelåse. Korrosion har betydning for, hvor lang en levetid hængelåsen har. Eks. er der forskel på, om den eks. skal bruges i kystnært miljø eller indre by.

Hængelåse med fingeraftryk og kode

Vi har bl.a. vejrbestandige hængelåse, der er designet til at modstå vand, og som kan have op til 20 gemte fingeraftryk samt hængelåse med kode. Med disse hængelåse skal du ikke bekymre dig, om du nu har husket nøglen til hængelåsen, eller om den er blevet væk.

Hængelåse med nøgle

Derudover har vi hængelåse inden for hele farvepaletten og selvfølgelig også hængelåse med nøgler. Om det er den kendte Ruko hængelås, som du er ude efter, eller om det er et billigere alternativ, så kan vi være behjælpelig.

Bolthængelås

Bolthængelåse er ekstra kraftige og stærke. Disse kan bruges på bl.a. containere og trailere.

Låse til trailer, campingvogn og containere

Hos Kvikkerten sælger vi trailerlåse til brug på campingvogne og trailere. Mange trailere er ikke kaskoforsikret, hvilket kan blive en kedelig affære i forhold til tyveri. Med en ordentlig trailerlås kan du føle dig mere sikker og tryg ved, at din trailer står, hvor du efterlod den. Trailerlåsen monteres på koblingsanordningen og bør aflåses med en bolthængelås. På den måde forhindres det, at andre kan spænde traileren på deres bil.

Husk, at vi har mulighed for at omkode din hængelås, så du eks. kan benytte din husnøgle i låsen; på den måde har du kun behov for én nøgle.

Hos os får du hængelåse, som giver dig tryghed og sikkerhed.

Kontakt 24/7 Låseservice

Personlig info