Låsesmed

Professionel Låsesmed i Skanderborg

Leder du efter en låsesmed i Skanderborg, Århus, Højbjerg, Silkeborg eller Horsens? Hos Låsesmed Kvikkerten, tilbyder vi omfattende låsesmedservices, herunder nøgleservice, kopiering af nøgler, master system og døgnvagt låsesmed. Vi kører ud fra Skanderborg, og vi kan være i områderne inden for ca. 30 minutter. 

Vores låsesmed butik ligger i hjertet af Skanderborg. Uanset om du har brug for rådgivning om låsesystemer, nøgleservice eller kopiering af nøgler, står vores erfarne personale klar til at hjælpe dig.

Har du mistet bilnøgler eller husnøglen?

Så frygt ej. Hos Kvikkerten Låseservice i Skanderborg, kan vi hjælpe dig med at kopiere din nøgle eller skaffe en ny. 

Vi tilbyder godkendte låse og låsesystemer, som er forsikringsgodkendte. Vi anbefaler at din terrassedør og hoveddør også låses med nøgle indefra, på den måde forhindrer du indbrudstyven i at smadre ruden og låse op indefra uden nøgle. I butikken kan vi vejlede dig om, hvilken type lås og system der passer bedst til din bolig og dine behov. Kig forbi butikken i Skanderborg.

Vi tilbyder også smart lås systemer, som giver dig en lang række fordele. Du kan få adgang med kode, fingeraftryk, nøglebrik eller via mobil. Du kan endda sikre dig, at døren er låst via mobilen på farten.

Døgnvagt låsesmed - akut brug for hjælp?

Vores døgnvagt låsesmed er tilgængelig 24/7 for akutte låseproblemer. Uanset om du har mistet dine nøgler eller har brug for øjeblikkelig adgang til din bolig eller virksomhed, kan du stole på vores professionelle låseservice til hurtig og effektiv service. Vi rykker ud fra Skanderborg og kan være i Silkeborg, Århus og Horsens området inden for 30 minutter. Så står du i akutte problemer, så tøv ikke med at kontakte os, så kommer vi og hjælper dig. 

Kig forbi låsebutikken i Skanderborg

Vi står klar til at hjælpe dig med det mest optimale låsesystem til din bolig eller virksomhed. Har du brug for hjælp så tøv ikke med at kontakte os på telefonnummer 86 51 11 11 eller send os en mail på info@kvikkerten.dk. Du kan også til enhver tid udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Har du brug for en akut låsesmed - kontakt os døgnet rundt
 

Kontakt 24/7 Låseservice

Personlig info